00005_221220__DSC_1094_1094

Benoeming leden DMO/CMO raad Destinatie Nederland

Samen met destinatie- en citymarketing organisaties richten we de netwerk- en brancheorganisatie Destinatie Nederland in. Afgelopen dinsdag 20 december, namen we een belangrijke stap hierin door middel van het instellen van de DMO/CMO raad. De raad is verantwoordelijk voor de strategie en het beleid van Destinatie Nederland en wordt ondersteund door het landelijk bureau.

In de raad hebben directeuren van een destinatie- of citymarketingorganisatie zitting, die namens de collega organisaties in een provincie zijn voorgedragen. Samen zetten wij ons in voor het belang van een duurzame bezoekerseconomie en de rol van de DMO/CMO als spil in de regio.

Wij feliciteren de leden van de DMO/CMO raad met hun benoeming en kijken uit naar een mooie samenwerking!
(Foto van links naar rechts) Cor Jansen, Heleen Huisjes, Herre Dijkema, Leontien Mees, Martijn Bulthuis, Ger Welbers, Wendy Sieger, Martin Cnossen, Brigitte Daalder en Astrid Crum. (op de foto ontbreekt Evelyn Borgsteijn)

Wendy Sieger-Kintzen is als directeur van Destinatie Nederland verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken i.s.m. het team Daniëlle van Eenennaam, Eefke van den Heuvel en Miranda Geerlings van het landelijk bureau.

%d bloggers liken dit: