Manifest geef toerisme en recreatie de ruimte
Manifest Geef toerisme & recreatie de ruimte

Publicatie Manifest Geef toerisme en recreatie de ruimte!

Publicatie manifest geef toerisme en recreatie de ruimte

Vandaag hebben Destinatie Nederland samen met Gastvrij Nederland een Manifest Geef toerisme en recreatie de ruimte! uitgebracht. Hiermee pleiten wij er voor dat de brede gastvrijheidssector een plek krijgt in elk toekomstig provinciaal collegeprogramma.

In het manifest Geef Toerisme en Recreatie de ruimte zijn de 6 belangrijkste aandachtspunten voor provinciaal beleid benoemd. Het manifest Geef toerisme en recreatie de ruimte! is tot stand gekomen in samenwerking tussen Destinatie Nederland, het landelijk netwerk van destinatie- en citymarketing organisaties, en Gastvrij Nederland, het platform van branches en organisaties uit de gastvrijheidssector.

De brede gastvrijheidssector zorgt in Nederland voor welvaart én welzijn en raakt terreinen als wonen, verkeer en natuur.

Lees meer over het manifest en het netwerkevent waar het manifest werd aangeboden.

%d bloggers liken dit: