Cover Onderweg naar een duurzame bezoekerseconomie

Onderweg naar een duurzame bezoekerseconomie: praktische toolkit voor organisatieontwikkeling

De toolkit bestaat uit twaalf thema’s waarbinnen diverse activiteiten kunnen worden ondernomen om te werken aan een duurzame bezoekerseconomie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan strategie, bestemmingsmanagement, duurzaam ondernemen, human capital en kennis en inzichten. Deze brochure kan dienen als leidraad en hulpmiddel in de communicatie met stakeholders, intern en extern, om de veranderingen in onze organisaties in te leiden of te duiden. Ook kan de toolkit helpen bij het maken van keuzes. Wij nodigen DMO’s en CMO’s in Nederland uit om aan de slag te gaan met deze toolkit en deze te vertalen naar de eigen organisatie en strategie.

—> Bekijk de toolkit ‘Onderweg naar een duurzame bezoekerseconomie’ hier.

%d bloggers liken dit: